JOUDUITKO KOLARIIN? VAURIOKORJAUKSET JA MAALAUKSET HELSINGISTÄ AMMATTITAIDOLLA

Cityrengas Autohuolto Oy Helsingissä on apunasi kolarihetkellä! Osuipa kohdallesi sitten pieni vahinko parkkeeratessa tai suurempi kolari tien päällä, hoidamme autosi vauriokorjaukset pitkän kokemuksemme ansiosta luotettavasti ja kestävin tuloksin.

Kysy lisää tai varaa aika

Toteutamme varmalla ammattitaidolla muun muassa korinkorjaukset ja autojen maalaukset sekä henkilö- että pakettiautoille. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä.

Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa

Mikäli autosi on kolarin vuosi pienemmän tai suuremman korjauksen tai maalauksen tarpeessa, kattaa autovakuutuksesi tai kolarin toisen osapuolen autovakuutus monissa tapauksissa vahingot. Me teemme vauriokorjauksia yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa.

Mikäli joudut kolariin, ota meihin yhteyttä esimerkiksi puhelimitse numerossa 040 833 0055 tai aja liikkeellemme sen aukioloaikojen puitteissa. Arvioimme vahingot ja katsomme kanssasi, miten tilanteessa ja korjauksissa tai auton maalauksessa on paras edetä.


Cityrengas Autohuolto Oy sijaitsee kätevällä paikalla Helsingissä. Hoidamme ammattitaidolla paitsi vauriokorjaukset ja maalaukset myös erilaiset rengastyöt, ilmastointihuollot ja tuulilasikorjaukset. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä erilaisissa autosi ongelmissa!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Yhteydenottolomake


* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha