Tuulilasi kuntoon ja tien päälle – tuulilasikorjaukset Helsingistä luotettavasti

Rikkoutuneen tuulilasin ei tarvitse pysäyttää matkantekoasi. Muun palvelutarjontansa, kuten rengastöiden lisäksi Cityrengas Autohuolto Oy hoitaa pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla myös tuulilasikorjaukset Helsingissä!

Kysy lisää tai varaa aika!

Vaihdamme tai korjaamme tuulilasisi luotettavasti ja ripeällä aikatauluilla. Tuotevalikoimaamme kuuluvat tuulilasien lisäksi myös pyyhkijänsulat.

Tuulilasin vaihto tai korjaus – hoidamme kummatkin!

Tuulilasin kunnostus saattaa onnistua korjauksella, kun taas toisinaan tuulilasin vaihto on väistämätön. Pitkäaikaisen kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta hoidamme kummatkin toimenpiteet ongelmitta. Teemme myös vakuutuskorjaukset.


Mikäli et ole varma, minkälaisia toimenpiteitä tuulilasisi vaatii, tuo autosi näytille liikkeellemme Helsinkiin tai kysy meiltä rohkeasti lisätietoa puhelimitse tai sähköpostitse. Annamme arvion korjauksesta tai tuulilasin vaihdosta ja teemme työt sovitun aikataulun puitteissa.


Ota yhteyttä!

Tutustu tuotevalikoimaamme

Tuotevalikoimaamme kuuluvat laadukkaat tuulilasit muun muassa Pilkingtonilta.

Muista, että saat liikkeestämme myös erilaisiin automalleihin sopivat pyyhkijänsulat. Mikäli et ole varma, mikä malli autoosi sopii, ei hätää. Autamme mielellämme sopivien pyyhkijänsulkien valinnassa. Saat meiltä myös lasinpesunesteet.


Hoidamme tuulilasinkorjaukset ja myymme erilaiset tuulilasituotteet kätevällä paikalla lähellä Helsingin keskustaa!

Kysy lisää tuotteistamme

Yhteydenottolomake


* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha