Ilmastointihuollot Helsingissä – auton sisäilma raikkaaksi

Huonosti toimiva tai rikkinäinen ilmastointi tekee ajamisesta varsinkin kesän kuumimpina kuukausina hankalaa ja tukalaa. Cityrengas Autohuolto Oy tekee ilmastointihuollot Helsingissä varmalla ammattitaidolla. Teemme sekä ilmastointien korjauksia että huoltoja, joten selvitämme ilmastointiongelmasi laidasta laitaan!

Ilmastointihuollot Helsingissä – auton sisäilma raikkaaksi

Vaikka et olisi varma, mikä autosi ilmastoinnissa on ongelmana, ei hätää. Etsimme ongelman ytimen ja korjaamme ongelman tai teemme ilmastointijärjestelmälle tarvittavan perushuollon. Mikäli kaipaat lisätietoa ilmastointihuolloista, ota meihin yhteyttä!

Ilmastointihuoltojen ammattilainen, johon voit luottaa

Olemme työskennelleet autojen erilaisten ongelmien, myös ilmastointijärjestelmien parissa, 1990-luvulta alkaen, joten huollamme tai korjaamme autosi ilmastoinnin monen kymmenen vuoden kokemuksella. Teemme korjaukset mahdollisimman pikaisella aikataululla.

Ilmastointihuoltojen lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa erilaiset rengastyöt, vauriokorjaukset ja automaalaukset sekä tuulilasikorjaukset.
Olipa autosi ongelma sitten suuri tai pieni, ole meihin rohkeasti yhteydessä! Tiimimme hoitaa ilmastointihuollot sekä muut auton pulmat Helsingissä varmoin, ammattimaisin ottein.

Tutustu muihin palveluihimme

Yhteydenottolomake


* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha